Nieuws

Jaarsluiting in de kerk

Op de laastste vrijdagmorgen van het schooljaar, 19 juli, sluiten we met elkaar het schooljaar af. Dat doen we met elkaar in de kerk. Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. De school begint gewoon om half 9. Vanaf 10 uur lopen we met elkaar vanuit de school naar de kerk. Na de jaarsluiting (ca. 11.00 uur) halen we onze laatste spulletjes op op school en hebben de kinderen lekker vakantie! 

Kleedjesmarkt bij de EHS!

Op DV donderdag 18 juli houden we onze traditionele kleedjesmarkt op het grote schoolplein. De kinderen vanaf groep 3 krijgen dan de mogelijkheid om op het plein hun speelgoed en andere dingen te verkopen. De kleedjesmarkt start om 13.25 uur en stopt om 15.00 uur. Van harte welkom om langs te komen!

Opa-en-oma-dag bij de kleuters

Op woensdag 20 maart verwachten we veel opa's en oma's van onze kleuters op school. Zij zijn welkom in de klas om te kijken hoe het gaat op school en er is een leuk programma in elkaar gezet om samen met uw kleinkind(eren) te doen. Ook wordt voor drinken met iets erbij gezorgd. We hopen op een leuke ochtend!

 

Week van de Klassetaal

De week van 18 - 22 maart staat in het teken van de Klassetaal op school. Deze week hebben we op allerlei manieren aandacht voor ons taalgebruik. In de laatste nieuwsbrief (zie hieronder) kunt u meer lezen over deze week. We zijn in ieder geval heel benieuwd of er gezinnen zijn die mooie slagzinnen kunnen bedenken die gaan over ons taalgebruik. Bedenk er één en lever deze in op school! 

 

Projectweek met kijkmiddag/-avond

De week van 13 t/m 20 februari DV staat in het teken van het schoolbrede project over landen en culturen. In iedere klas staat een land centraal waar deze week over gewerkt wordt. 

Het startsein van deze week wordt gegeven door wethouder Russchen van de gemeente Buren en zal plaatsvinden op woensdag 13 februari om 9.15 uur op het grote plein. 

De kijkmiddag/avond zal gehouden worden op woensdag 20 februari van 17.00 uur - 19.00 uur. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje te nemen in de school!

Tijdens de projectweek en kijkmiddag zullen we ook actie voeren voor een nieuw speeltoestel op het kleuterplein. Er is tijdens de kijkmiddag van alles te koop in en rond de school. 

Van harte welkom!

  

NIEUWSBRIEVEN

U kunt hier de laatste nieuwsbrieven downloaden:

Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief september