Nieuws

Jaarsluiting

Op vrijdag 16 juli sluiten we het schooljaar met de jaarsluiting vanuit de kerk af. Tijdstip: 10 uur. De jaarsluiting is te volgen via www.hervormdlienden.nl

Het boekje van de jaarsluiting is hier te vinden. 

Feestweek 14 - 18 juni

De week van DV 14 t/m 18 juni belooft een bijzondere en feestelijke week te worden voor alle kinderen! Na een bijzonder jaar met veel maatregelen en beperkingen hebben we een aantal leuke activiteiten voor de kinderen in petto! 

Klik hier voor de flyer over deze week! 

Data in maart

10 maart: biddag

16 maart: i.v.m. werk/studiemiddag de school om 12 uur uit

22 t/m 26 maart: oudergesprekken gr. 3 t/m 7

Biddagdienst

Op DV woensdag 10 maart is het biddag. Dan volgen we met alle klassen de dienst die wordt gehouden in de hervormde gemeente van Lienden. Ook alle ouders en verzorgers worden van harte uitgenodigd om deze dienst mee te maken. Het thema van de dienst is 'De biddende bouwer' n.a.v. Nehemia 2. Ds. K. Hak hoopt de dienst te leiden, die om 10 uur begint. Via deze link is de dienst te volgen: www.hervormdlienden.nl/kerkdienst-beluisteren/

Nieuwsupdate

Vanaf 8 februari mogen we als school weer volledig open zijn. Wat waren we blij dat we alle leerlingen op school mochten zien! Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Gelukkig zit het schoolritme er snel in. In de komende periode zullen er weinig bijzondere of extra activiteiten zijn. Al moeten we eigenlijk zeggen dat juist het 'gewone lesgeven' in deze tijd zo bijzonder is!

De decembermaand op school

De decembermaand is altijd een gezellige maand op school. Allereerst komt Sinterklaas langs op school. Op vrijdag 4 december zal hij de school met een bezoek vereren. Dit keer komt hij niet aan op het schoolplein, maar zal hij overnachten in het speellokaal... De kinderen van de onderbouw kunnen zien hoe Sint opstaat, zich zal wassen en aankleden en hoe hij ontbijt. Daarna zal hij de klassen bezoeken en voor iedereen iets meebrengen. Vanaf groep 4 verrassen de leerlingen elkaar met een surprise en cadeautje. 

In de decembermaand leven we ook heen naar het Kerstfeest. In de klassen zullen we de verhalen van Advent vertellen. We leren en zingen liederen en psalmen die hierbij passen. Hoogtepunt is de Kerstviering op DV donderdag 17 december in alle groepen. In de nieuwsbrief van december is te lezen hoe e.e.a. dit jaar zal verlopen. We zien uit naar een goede tijd met elkaar in het verlangen dat we de geboorte van onze Heere Jezus ons allen persoonlijk veel vreugde zal geven. 

Informatieavond op school

Op maandagavond 14 september hopen we onze informatieavond te houden in de groepen. In iedere groep worden twee rondes gehouden, waarvoor u zich kunt opgeven. Opgave is een verplichting voor deze avond i.v.m. de geldende beperkingen die er gelden. Formulieren worden via de kinderen meegegeven. 

De school is weer begonnen!

Dankbaar zijn we dat we na de zomervakantie de kinderen weer mochten verwelkomen. Na zes weken vakantie zijn we hopelijk heerlijk uitgerust. Het is nog wel een beetje wennen, een nieuwe lokaal, een nieuwe leerkracht, en dan ook nog eens wat beperkingen vanwege corona. Maar hopelijk is iedereen snel gewend en mogen we -onder de zegen van onze God- een goed schooljaar hebben. 

Jaarsluiting live te volgen

Op DV vrijdag 17 juli wordt vanuit de kerk de jaarsluiting live uitgezonden. De jaarslutiing wordt verzorgd door de collega's en begint om 10.00 uur. Via de webstie https://hervormdlienden.nl/kerkdienst-beluisteren/ kunt mee meekijken en luisteren!

NIEUWSBRIEVEN

U kunt hier de laatste nieuwsbrieven downloaden:

Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief september