Nieuws

Extra instroomgroep

Na de voorjaarsvakantie start onze extra instroomgroep! We wensen onze nieuwe leerlingen én de jufs veel plezier toe in deze groep! 

Voorjaarsvakantie

Heerlijk, even een weekje lekker vakantie. Geniet ervan, thuis of er opuit trekkend. Maandag 26 februari DV hopen we alle kinderen weer te zien op school. 

Kom werken op de EHS!

Kom werken op onze mooie school in de Betuwe! Als leerkracht of locatiedirecteur. Klik op 'vacatures' en zie daar de verdere info. Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking. 

Kinderkoor

In januari start het kinderkoor Joy weer! In deze flyer is de info te vinden. Alle kinderen van gr. 4 - 8 die van zingen houden, welkom! 

Kerst!

Donderdag 21 december vieren we Kerst met elkaar op school! 's Avonds zijn de kerstvieringen in de kerk (kleutergroepen) en in de eigen klassen. Iets na 20u sluiten we gezamenlijk af door buiten (bij droog weer!) het Ere zij God te zingen en daarna is er voor iedereen iets lekkers te drinken. We zien uit naar mooie vieringen waarbij we mogen gedenken dat Jezus naar deze wereld kwam. Een wonder waar we niet over uitgedacht en uitgesproken raken. 

Madscience

In januari start het naschoolse aanbod van techniek op school. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen hiervoor intekenen. In deze flyer is de informatie nog een keer te vinden. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Bij het begin van het schooljaar...

We zijn dankbaar dat we nieuwe schooljaar weer gestart zijn. Inmiddels is de 'kop eraf' en zijn we al aardig in het schoolritme gekomen. De kinderen hebben hun plekje gevonden in de klas en de leerkrachten gaan er weer voor! We hopen en bidden dat we een gezegend schooljaar mogen hebben! 

Paasvieringen

In de weken voorafgaand aan Pasen denken we met de kinderen na over de verhalen van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Op donderdag 6 april vieren we met alle kinderen het Paasfeest: Christus heeft de dood overwonnen en is opgestaan uit het graf! De groepen 1 t/m 3 hebben een gezamenlijke viering in het kerkgebouw, op donderdag 6 april, om 8.45 uur. Ouders/verzorgers zijn daarbij van harte welkom! De oudere kinderen hebben een eigen viering in de klas. 

Lezen is leuk!

Iedere week kunnen de kinderen van school in de schoolbibliotheek boeken lenen. Ze kunnen zowel voor thuis als voor op school boeken meenemen. Recent is onder leiding van de leesmediacoach een nieuwe voorraad boeken toegevoegd aan de bieb. Ook worden in de klassen leesmotivatielessen gegeven. We stimuleren het lezen graag, want lezen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de ontwikkeling! Kinderen kunnen ook gratis lid worden van de bibliotheek. Op bibliotheekrivierenland.nl is alle info daarover te vinden. 

Open dag!

Op woensdag 1 februari kunt u een kijkje nemen in onze school! Tussen 10 - 12 uur en 's avonds tussen 19 - 20 uur is de school open. We staan dan klaar om u te ontvangen en rond te leiden door de school. De koffie staat klaar, van harte welkom! 

Nieuw m.b.t. de rapporten en oudergesprekken

In september zal de eerste ronde oudergesprekken worden gehouden. Vanaf groep 6 met de leerling erbij. 

Er zullen 2 rapporten worden meegegeven: in februari en in juni. N.a.v. de rapporten wordt u ook op school uitgenodigd voor een oudergesprek. 

De adviesgesprekken VO (groep 8) zullen in februari worden gehouden met de ouders én leerlingen. 

 

NIEUWSBRIEVEN

U kunt hier de laatste nieuwsbrieven downloaden. Hierin leest u de maandelijkse activiteiten op school. Alle persoonlijke zaken zijn hieruit weggelaten. 

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief augustus/september

Nieuwsbrief maart