Nieuws

Opa-en-oma-dag bij de kleuters

Op woensdag 20 maart verwachten we veel opa's en oma's van onze kleuters op school. Zij zijn welkom in de klas om te kijken hoe het gaat op school en er is een leuk programma in elkaar gezet om samen met uw kleinkind(eren) te doen. Ook wordt voor drinken met iets erbij gezorgd. We hopen op een leuke ochtend!

Week van de Klassetaal

De week van 18 - 22 maart staat in het teken van de Klassetaal op school. Deze week hebben we op allerlei manieren aandacht voor ons taalgebruik. In de laatste nieuwsbrief (zie hieronder) kunt u meer lezen over deze week. We zijn in ieder geval heel benieuwd of er gezinnen zijn die mooie slagzinnen kunnen bedenken die gaan over ons taalgebruik. Bedenk er één en lever deze in op school! 

 

Projectweek met kijkmiddag/-avond

De week van 13 t/m 20 februari DV staat in het teken van het schoolbrede project over landen en culturen. In iedere klas staat een land centraal waar deze week over gewerkt wordt. 

Het startsein van deze week wordt gegeven door wethouder Russchen van de gemeente Buren en zal plaatsvinden op woensdag 13 februari om 9.15 uur op het grote plein. 

De kijkmiddag/avond zal gehouden worden op woensdag 20 februari van 17.00 uur - 19.00 uur. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje te nemen in de school!

Tijdens de projectweek en kijkmiddag zullen we ook actie voeren voor een nieuw speeltoestel op het kleuterplein. Er is tijdens de kijkmiddag van alles te koop in en rond de school. 

Van harte welkom!

 

KERST

Kerstvieringen op 20 december

 

De kleuters vieren het Kerstfeest gezamenlijk in het kerkgebouw van de hervormde gemeente. Hierbij zijn ook alle ouders en andere belangstellenden van harte welkom. Het begint om 19.00 uur. De andere groepen hebben om 18.45 uur een kerstviering in hun eigen lokaal. Om 20.10 uur sluiten we de vieringen gezamenlijk af op het grote schoolplein (alleen bij mooi weer!) door met elkaar het ‘Ere zij God’ te zingen. Aansluitend is er voor iedereen een hapje en een drankje op het plein. We hopen op goede en gezegende vieringen, waarbij centraal mag staan de geboorte van het Kind Jezus. 

En de engel zei tegen hen: Wees niet bevreesd, want zie, ik verkondig u grote blijdschap, die voor heel het volk wezen zal, namelijk dat heden voor u geboren is de Zaligmaker, in de stad van David; Hij is Christus, de Heere.

 

NIEUWSBRIEVEN

U kunt hier de laatste nieuwsbrieven downloaden:

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief september